Koncentrationssvårigheter?

Något jag fick höra om FitLine var att det hade hjälpt barn med koncentrationssvårigheter. T o m barn som varit väldigt utåtagerande kunde koncentrera sig och ilskan minskade och för en del försvann den helt. När man inte har upplevt saker och ting själv så blir det lätt att man tänker: ”Coolt, kul, bra”. Men sen lägger man inte nån större vikt vid det mer.

Sen några månader tillbaka så får vår son som är född med hjärtfel och funktionsnedsättning börja dagen med Basic. Det är precis samma sak som PowerCocktail, men utan Activize i. Han äter Betablockerare för att hjärtat inte ska slå så snabbt så det vore väldigt dumt att ge honom något som kan ge hjärtklappning. Men Basic är alltså ett och ett halvt kilo frukt och grönt. Till frukost. I det lägger vi också en skopa Cellskydd. Och till kvällen tar han en Restorate som är mineralerna. Han har aldrig varit utåtagerande, men har koncentrationssvårigheter.

Alldeles nyss kom han nerspringande från övervåningen, full av energi, vilket vi inte sett så mycket av de senaste åren. Han bubblade, väntade på att jag skulle avsluta ett samtal, studsade liksom på stället. ”Vad skulle du översätta coat till, alltså inte coat som i täcka över”. Och koncentrationen är verkligen helt annorlunda. En bonuseffekt, inte syftet med att ge honom Basic och Restorate, syftet var vitaminer och mineraler då han i princip aldrig ätit en grönsak i hela sitt liv och bara en banan då och då i fruktväg. Plötsligt finns den bara där. Energin. Och lyckan. Som förälder blir man mer än lycklig över en sån upptäckt. Det är sant. Det gör underverk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *