Få mer information!

Är du nyfiken på produkterna? I så fall vill jag att du hör av dig så fixar jag en demonstration. Inget krångel, inget köptvång. Vi ses online eller så ses vi utomhus om vi bor i närheten av varandra. Du får veta mer om vad produkterna kan göra för dig och ses vi irl du får gärna smaka på dom också.
Känner du någon som du tror skulle må bra av vitaminer?

Jag kan faktiskt inte tänka mig ett liv utan FitLine nu när jag vet vad det gjort för mig och flera i min närhet.

”Men får man effekt direkt då?”
Svaret är att några märker enorm skillnad väldigt snabbt och några får vänta lite längre. Jag hör till de som märkte effekt efter några veckor men jag har folk i min närhet som inte märkte något speciellt på flera månader. Det liksom smög sig på. Plötsligt kunde de se tillbaka och se förändringarna som skett.
”Men är det inte svindyrt då?”
Svaret är att allt är relativt. Att få i sig alla nödvändiga mineraler och vitaminer och veta att kroppen tar upp det på cellnivå. Känner ingen som börjar sin dag med 1,5 kilo frukt och grönt till frukost, som inte använder FitLine. För det är precis det du får. Så galet bra.
”Men jag äter ju så mycket frukt och grönt ändå, det måste väl räcka?”
Nja…det vi får i oss genom kosten idag är i regel (även om ekologiskt är bättre) inte alls så hälsosamt som vi vill tro. Och det beror på vilka grönsaker och vilka frukter vi väljer. Handen på hjärtat, äter du röd spenat till exempel?
”Jag köper kapslar på apoteket med de vitaminer jag behöver, det är väl samma sak?”
Svaret är NEJ. Det är INTE samma sak…..

Men, nu går jag händelserna i förväg. Jag vill att just DU ska boka en informationsträff.
På den träffen ska du få veta historier där bland annat ett äldre par kunde flytta HEM från äldreboendet efter att de druckit Optimalsetet. Fatta att kunna ta hem sina föräldrar till det egna hemmet istället för att behöva sitt på ett hem. Det här är människor jag indirekt vet vilka det är så det är inga fantasihistorier.

Har du något att förlora på att ägna 1 timme ihop med mig online eller IRL? Säger du nej på den frågan, då hör du av dig direkt så bokar vi in =)