Activize – min räddare i nöden

Att vara fri från acetylsalicylsyra, att inte vara beroende av Treo är magiskt. Fortfarande. Idag fick jag hem Activize, min räddare i nöden i ny smak. Säsongens smak är Lemon Grass. Helt ok, även om jag personligen är mer för den röda med svartvinbärssmak.

Har även fått hem yoghurten, både den som är drickbar och den som är hård. Ska försöka sätt mig in i hur det funkar imorgon. Och efter en vägning igår så finns ingen annan utväg än att jag får komma igång och röra mig och köra en 14-dagars rensning. Sen borde jag verkligen genomgå Detox, men då måste resten av familjen ställa upp. Jag kan omöjligt gå igenom det själv. Tycker om mat alldeles för mycket för det.

Till veckan ska jag få min första dos vaccin mot covid-19. Håller tummar, tår och hår att jag håller mig frisk så det blir av.

I övrigt så är det fortfarande så att när jag får min Powercocktail på morgonen så vaknar jag en gång till =) Jag lider av vårtrötthet och har gjort varje vår i många år, men dagarna funkar, tack vare FitLine. Kvällströttheten får liksom bara vara så tills det vänder =) Huvudsaken är att jag orkar dagarna och där märker jag enorm skillnad i år då jag har Activize att ta istället för Treo.

Vill du handla något? Enstaka produkter eller gå in i ett abonnemang direkt? Vill du veta mer?
För dig som känner mig så har jag en hel del på hyllan hemma, t ex Cellskydd, Activize, IB5, Basic, Powercocktail, Restorate. Bara hör av dig så löser vi det. Och för dig som inte finns i min närhet men som vill handla så har jag länkar här till höger —>
Om du vet vad du vill ha så beställer du bara genom att klicka på länkarna. Vill du ha rådgivning, kommentera eller skicka ett mejl till fitline(@)familyfour.se
Ta bort parenteserna runt snabel-a.

Egentligen kan jag inte med ord beskriva hur tacksam jag är över att jag hoppade på tåget med FitLine. Carina, Annika…. ni hade så rätt hela tiden och ändå så lyssnade jag inte. Nu har jag lyssnat och är er evigt tacksam. Det är ERA erfarenheter som ändå fick mig att prova, i mitt möte med Ingla. Jag är av naturen jäkligt skeptisk till allt vad kosttillskott heter. Men här får vi bara det kroppen behöver. Nothing more, nothing less.

Att få från en användare på SMS ”Jag har inte tagit varken Treo eller insomningstablett på 2 veckor” är så himla stort och gör mig sååååå glad. Jag blir glad för att jag fått en människa att må bra. Enbart för att JAG mår bra. Ringarna på vattnet är obetalbara, att dela med sig av hur det påverkat mig och få andra att få resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *