Ni vet det där med Treon…..?

Jag berättade om mitt missbruk av Treo i detta inlägget. Idag fick jag höra att den person jag besökte i lördags inte tog någon insomningstablett till natten den kvällen. Och inte på söndagen heller. Och inte igår. Alltså jag blir så himla GLAD för framstegen å personens vägnar. Men det räcker inte. Personen har dessutom inte tagit Treo varken igår eller idag. Om det är stort att JAG slutat med Treo så är det här ini helsike mycket större för den här personen har inte gått ur sängen utan dubbel Treo. Dagligen. Och nu TVÅ dagar utan. Seriöst, jag blir så glad att jag blir tårögd. Vilken grej!!! Jag har ju själv gjort resan, men att höra någon annan göra den, det ger gåshud och sån lycka att det är svårt att beskriva. Tänk att tack vare vitaminer och mineraler få livet tillbaka. För det är inget annat än så. Det är inget hokus-pokus, inget farligt, inget olagligt. Det är ren och skär hälsa, rakt igenom. Skithäftigt.

”Men det är dyrt va?” Allt är givetvis relativt. Men för ca 30 kr per dag får jag det jag behöver i frukt, grönt, vitaminer och mineraler. Något jag aldrig kan få i mig genom att äta den mat vi köper i affären. Inte ens om jag odlar allt själv kan jag få i mig samma mängd.

”Jag äter redan så mycket frukt och grönt så jag klarar mig”. Så kan det givetvis vara. Ett och ett halvt kilo frukt och grönt ingår i det som kallas Morgondrinken. Men då pratar vi rena vitaminer. Hur ofta äter DU röd spenat t ex? Vi lever så annorlunda mot när vi hade självhushåll och inte ens då fick alla i sig det de behövde.

”Mineraler, det kan jag köpa på Apoteket”. Sant. Det kan du. Skillnaden är att de mineralerna du får med det som kallas för Kvällsdrinken inte behöver gå genom matspjälkningssystemet eftersom det inte finns något som måste spjälkas. Och du kommer att behöva köpa betydligt många fler burkar för att få det som ingår i en Restorate.

Jag är så glad att jag fick dela med mig av detta till fler. Imorgon tänker jag skriva om allergi =)

//Tills vi hörs igen, take care <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *