Det funkar för fler =)

Den dagen jag skrev in mig på ett abonnemang på Optimalsetet plus Activize bestämde jag mig även för att gå ”all in”, dvs även bli återförsäljare. Jag kan inte tänka mig för en dag att vara utan min morgondrink. Jag ligger i sängen på morgonen och ibland är jag så trött att ögonen bokstavligt talat går i kors, men jag släpar mig upp, tar min Powercocktail och då är dagen igång.

Om jag under dagen känner mig lite seg så blandar jag till en Activize. Jag tillhör inte massan som får ”flush” av den, jag märker bara att jag slipper ta Treo, vilket inte är så ”bara”. Och mina leder är så mycket bättre. Jag har haft två dagar totalt med reumatism-ont sen jag började. I båda fallen vet jag vad som var orsaken, och det var väderomslag från -15 till +10 på mindre än ett dygn. Höst och vår har alltid varit mina ”sämsta” årstider, men också sånt jag gjort har påverkat värken, t ex om jag haft energi och tagit i lite för mycket, så har jag fått sota för det dagen efter. Det har inte hänt en enda gång sen jag började med FitLine. Och jag kan röra mig. När vår tvättmaskin gick sönder i vintras, då låg jag på alla fyra och rensade nålfilter. Jag tog visserligen kuddar under knäna på det hårda betonggolvet, men ÄNDÅ! Jag tog mig ner, jag tog mig upp. Något som varit förenat med stor smärta förut. Om jag bara tappade några kilon så skulle jag typ köra Vasaloppet. Nej, där tog jag kanske i lite. Jag är fortfarande av naturen väldigt bekväm. Tror det är medfött faktiskt 😉 Ingen i min familj har sportat på högre nivå. Jag gjorde ett försök med fotbollen och tog mig så långt att jag faktiskt fick erbjudande att spela en A-lagsmatch. Men 16 år gammal slog astman till med full kraft från att ha varit skapligt i schack i många år. Jag hoppade av spelarrollen och gick in som tränare för flicklaget för tjejer födda -72/73. Sen fick jag andra intressen i livet. Av nån outgrundlig anledning är jag ändå kvar med en fot i Forshaga IF.

Men jösses, där förlorade jag tråden å det grövsta. Jag skulle berätta om fler som fått effekt ju. En av de som skrev in sig på ett abonnemang.
”Jag har inte orkat gå mer än till postlådan, knappt det och dit är det 100 meter. Igår gick jag 2 km. Min man märker en enorm skillnad på mig. Härom dagen var jag ute och körde bil, det har jag inte gjort sen 2016”.

En annan av de som skrev in sig är uppe kl 8 på morgonen istället för att vakna kl 10 och vara seg. Hon hade dessutom sett på TV4 Nyhetsmorgon där man pratade om alla de nödvändiga ämnen man ska få i sig som man numera inte får i den kost vi äter. ”Monkan, ALLT finns ju i Powercocktailen. ALLT hon sa ingår ju i den”.

Jag har fler omkring mig som uppnått resultat, men det får bli i ett annat inlägg. Och som vanligt, är du nyfiken så berättar jag gärna mer om produkterna och hur det fungerar att köpa.

Tills vi hörs igen, take care <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *