Activize – min räddare i nöden

Att vara fri från acetylsalicylsyra, att inte vara beroende av Treo är magiskt. Fortfarande. Idag fick jag hem Activize, min räddare i nöden i ny smak. Säsongens smak är Lemon Grass. Helt ok, även om jag personligen är mer för den röda med svartvinbärssmak.

Har även fått hem yoghurten, både den som är drickbar och den som är hård. Ska försöka sätt mig in i hur det funkar imorgon. Och efter en vägning igår så finns ingen annan utväg än att jag får komma igång och röra mig och köra en 14-dagars rensning. Sen borde jag verkligen genomgå Detox, men då måste resten av familjen ställa upp. Jag kan omöjligt gå igenom det själv. Tycker om mat alldeles för mycket för det.

Till veckan ska jag få min första dos vaccin mot covid-19. Håller tummar, tår och hår att jag håller mig frisk så det blir av.

I övrigt så är det fortfarande så att när jag får min Powercocktail på morgonen så vaknar jag en gång till =) Jag lider av vårtrötthet och har gjort varje vår i många år, men dagarna funkar, tack vare FitLine. Kvällströttheten får liksom bara vara så tills det vänder =) Huvudsaken är att jag orkar dagarna och där märker jag enorm skillnad i år då jag har Activize att ta istället för Treo.

Vill du handla något? Enstaka produkter eller gå in i ett abonnemang direkt? Vill du veta mer?
För dig som känner mig så har jag en hel del på hyllan hemma, t ex Cellskydd, Activize, IB5, Basic, Powercocktail, Restorate. Bara hör av dig så löser vi det. Och för dig som inte finns i min närhet men som vill handla så har jag länkar här till höger —>
Om du vet vad du vill ha så beställer du bara genom att klicka på länkarna. Vill du ha rådgivning, kommentera eller skicka ett mejl till fitline(@)familyfour.se
Ta bort parenteserna runt snabel-a.

Egentligen kan jag inte med ord beskriva hur tacksam jag är över att jag hoppade på tåget med FitLine. Carina, Annika…. ni hade så rätt hela tiden och ändå så lyssnade jag inte. Nu har jag lyssnat och är er evigt tacksam. Det är ERA erfarenheter som ändå fick mig att prova, i mitt möte med Ingla. Jag är av naturen jäkligt skeptisk till allt vad kosttillskott heter. Men här får vi bara det kroppen behöver. Nothing more, nothing less.

Att få från en användare på SMS ”Jag har inte tagit varken Treo eller insomningstablett på 2 veckor” är så himla stort och gör mig sååååå glad. Jag blir glad för att jag fått en människa att må bra. Enbart för att JAG mår bra. Ringarna på vattnet är obetalbara, att dela med sig av hur det påverkat mig och få andra att få resultat.

Rosacea och fnasiga knän….

Härlig rubrik =) Min man har sen årtionde tillbaka diagnostiserats med Rosacea. En ganska jobbig sjukdom som uppträder främst i ansiktet runt näsa och ögon, men även i hårbotten. Han har speciellt schampoo/duschtvål med Tee Tree Oil och även en hudkräm. Hoppar han över dusch och rakning en dag så kliar det och blir värre. Jag har inte tänkt på det, och inte han heller, förrän jag fick frågan härom dagen. ”Kan det hjälpa mot Rosacea?” Svaret är JA! Det botar inte, men nog sjutton har maken blivit bättre i huden och i hårbotten. Man ser inte alltid träden för alla trän och det här har vi som sagt inte tänkt på, för det har ju skett gradvis.

En annan användare vittnar om ungefär liknande scenario. Plötsligt en kväll märker han att hans knän som alltid varit torra och fnasiga plötsligt inte är det längre. Efter ca 4 månader med Restorate. Visst är det häftigt? Rom byggdes inte på en dag. Lika som att vi i pandemin får hålla i och hålla ut får man också vänta på en del resultat av FitLine, men när man väl märker dem är det så jäkla kul =)

Tills vi hörs igen, take care!

Koncentrationssvårigheter?

Något jag fick höra om FitLine var att det hade hjälpt barn med koncentrationssvårigheter. T o m barn som varit väldigt utåtagerande kunde koncentrera sig och ilskan minskade och för en del försvann den helt. När man inte har upplevt saker och ting själv så blir det lätt att man tänker: ”Coolt, kul, bra”. Men sen lägger man inte nån större vikt vid det mer.

Sen några månader tillbaka så får vår son som är född med hjärtfel och funktionsnedsättning börja dagen med Basic. Det är precis samma sak som PowerCocktail, men utan Activize i. Han äter Betablockerare för att hjärtat inte ska slå så snabbt så det vore väldigt dumt att ge honom något som kan ge hjärtklappning. Men Basic är alltså ett och ett halvt kilo frukt och grönt. Till frukost. I det lägger vi också en skopa Cellskydd. Och till kvällen tar han en Restorate som är mineralerna. Han har aldrig varit utåtagerande, men har koncentrationssvårigheter.

Alldeles nyss kom han nerspringande från övervåningen, full av energi, vilket vi inte sett så mycket av de senaste åren. Han bubblade, väntade på att jag skulle avsluta ett samtal, studsade liksom på stället. ”Vad skulle du översätta coat till, alltså inte coat som i täcka över”. Och koncentrationen är verkligen helt annorlunda. En bonuseffekt, inte syftet med att ge honom Basic och Restorate, syftet var vitaminer och mineraler då han i princip aldrig ätit en grönsak i hela sitt liv och bara en banan då och då i fruktväg. Plötsligt finns den bara där. Energin. Och lyckan. Som förälder blir man mer än lycklig över en sån upptäckt. Det är sant. Det gör underverk.

Ni vet det där med Treon…..?

Jag berättade om mitt missbruk av Treo i detta inlägget. Idag fick jag höra att den person jag besökte i lördags inte tog någon insomningstablett till natten den kvällen. Och inte på söndagen heller. Och inte igår. Alltså jag blir så himla GLAD för framstegen å personens vägnar. Men det räcker inte. Personen har dessutom inte tagit Treo varken igår eller idag. Om det är stort att JAG slutat med Treo så är det här ini helsike mycket större för den här personen har inte gått ur sängen utan dubbel Treo. Dagligen. Och nu TVÅ dagar utan. Seriöst, jag blir så glad att jag blir tårögd. Vilken grej!!! Jag har ju själv gjort resan, men att höra någon annan göra den, det ger gåshud och sån lycka att det är svårt att beskriva. Tänk att tack vare vitaminer och mineraler få livet tillbaka. För det är inget annat än så. Det är inget hokus-pokus, inget farligt, inget olagligt. Det är ren och skär hälsa, rakt igenom. Skithäftigt.

”Men det är dyrt va?” Allt är givetvis relativt. Men för ca 30 kr per dag får jag det jag behöver i frukt, grönt, vitaminer och mineraler. Något jag aldrig kan få i mig genom att äta den mat vi köper i affären. Inte ens om jag odlar allt själv kan jag få i mig samma mängd.

”Jag äter redan så mycket frukt och grönt så jag klarar mig”. Så kan det givetvis vara. Ett och ett halvt kilo frukt och grönt ingår i det som kallas Morgondrinken. Men då pratar vi rena vitaminer. Hur ofta äter DU röd spenat t ex? Vi lever så annorlunda mot när vi hade självhushåll och inte ens då fick alla i sig det de behövde.

”Mineraler, det kan jag köpa på Apoteket”. Sant. Det kan du. Skillnaden är att de mineralerna du får med det som kallas för Kvällsdrinken inte behöver gå genom matspjälkningssystemet eftersom det inte finns något som måste spjälkas. Och du kommer att behöva köpa betydligt många fler burkar för att få det som ingår i en Restorate.

Jag är så glad att jag fick dela med mig av detta till fler. Imorgon tänker jag skriva om allergi =)

//Tills vi hörs igen, take care <3

Nya vittnesmål

Idag har jag varit hos en av de som hoppade på tåget i slutet av januari när jag skrev på Facebook vad FitLine och produkterna gjort för mig. Det gör mig tårögd att höra hennes berättelser. Hon har i väldigt många års tid fått välja sina ljusglimtar i tillvaron. Ska jag göra detta, då får jag skippa det eller så får jag strunta i detta och göra det jag också vill göra, fast imorgon. HALLÅ? Ska man behöva välja ens? Sen flera år har inte valet ens varit ett val. Kroppen har gjort valet, inte hjärnan.

Fredag gjorde ovanstående människa en smörgåstårta. Lördag kommer vi på besök. Dukat och klart. Vi äter. Babblar och minns varandra sen förr. Vi pratar och tiden går så himla fort. Dags för oss att åka hem igen, men innan vi gör det får jag höra att vederbörande förra helgen tog bilen HELT SJÄLV, 9 km enkel resa. För att komplettera påskbordet. Jag fick tårar i ögonen.  Det är så magiskt!

Åker hem. Väl hemma så blir det lite babbel igen, men på messenger. Då får jag ”Såg att svägerskan var i närheten på Facebook, eftersom det blev lite tårta kvar så tänkte jag att nu eller aldrig, lite kaffe och tårta kan de ta på hemvägen. Min man visste inget. Så nu fikade jag TVÅ gånger på EN dag”.

Men nu ska jag prata om ME, MYSELF and I igen 😉 Upptäckte idag att jag kunde sitta på huk. Ett för mig ”big no no”. Ont, jobbigt, tar mig inte upp tillbaka. Gör jag VISST! Funkar hur bra som helst. Flera gånger om. Jag har inte gått ner i vikt. Jag har inte gjort något alls, förutom att få i mig vitaminer och mineraler. Så sjukt galet det är. Jag böjer mig ner, dubbelvikt för att kika under ett bord i en butik med saker på golvet. För 1 år sen hade jag skippat det helt, eller bett mitt sällskap att kolla åt mig. Jag behöver inte be om hjälp längre. Ser själv 😀

Men….jag har mer att berätta. Det gör jag en annan dag.

//Fridens Liljor!

Det funkar för fler =)

Den dagen jag skrev in mig på ett abonnemang på Optimalsetet plus Activize bestämde jag mig även för att gå ”all in”, dvs även bli återförsäljare. Jag kan inte tänka mig för en dag att vara utan min morgondrink. Jag ligger i sängen på morgonen och ibland är jag så trött att ögonen bokstavligt talat går i kors, men jag släpar mig upp, tar min Powercocktail och då är dagen igång.

Om jag under dagen känner mig lite seg så blandar jag till en Activize. Jag tillhör inte massan som får ”flush” av den, jag märker bara att jag slipper ta Treo, vilket inte är så ”bara”. Och mina leder är så mycket bättre. Jag har haft två dagar totalt med reumatism-ont sen jag började. I båda fallen vet jag vad som var orsaken, och det var väderomslag från -15 till +10 på mindre än ett dygn. Höst och vår har alltid varit mina ”sämsta” årstider, men också sånt jag gjort har påverkat värken, t ex om jag haft energi och tagit i lite för mycket, så har jag fått sota för det dagen efter. Det har inte hänt en enda gång sen jag började med FitLine. Och jag kan röra mig. När vår tvättmaskin gick sönder i vintras, då låg jag på alla fyra och rensade nålfilter. Jag tog visserligen kuddar under knäna på det hårda betonggolvet, men ÄNDÅ! Jag tog mig ner, jag tog mig upp. Något som varit förenat med stor smärta förut. Om jag bara tappade några kilon så skulle jag typ köra Vasaloppet. Nej, där tog jag kanske i lite. Jag är fortfarande av naturen väldigt bekväm. Tror det är medfött faktiskt 😉 Ingen i min familj har sportat på högre nivå. Jag gjorde ett försök med fotbollen och tog mig så långt att jag faktiskt fick erbjudande att spela en A-lagsmatch. Men 16 år gammal slog astman till med full kraft från att ha varit skapligt i schack i många år. Jag hoppade av spelarrollen och gick in som tränare för flicklaget för tjejer födda -72/73. Sen fick jag andra intressen i livet. Av nån outgrundlig anledning är jag ändå kvar med en fot i Forshaga IF.

Men jösses, där förlorade jag tråden å det grövsta. Jag skulle berätta om fler som fått effekt ju. En av de som skrev in sig på ett abonnemang.
”Jag har inte orkat gå mer än till postlådan, knappt det och dit är det 100 meter. Igår gick jag 2 km. Min man märker en enorm skillnad på mig. Härom dagen var jag ute och körde bil, det har jag inte gjort sen 2016”.

En annan av de som skrev in sig är uppe kl 8 på morgonen istället för att vakna kl 10 och vara seg. Hon hade dessutom sett på TV4 Nyhetsmorgon där man pratade om alla de nödvändiga ämnen man ska få i sig som man numera inte får i den kost vi äter. ”Monkan, ALLT finns ju i Powercocktailen. ALLT hon sa ingår ju i den”.

Jag har fler omkring mig som uppnått resultat, men det får bli i ett annat inlägg. Och som vanligt, är du nyfiken så berättar jag gärna mer om produkterna och hur det fungerar att köpa.

Tills vi hörs igen, take care <3