Hann inte med….

Igår hann jag inte med att blogga. Egentligen har jag inte tid idag heller, men det kliar lite i fingrarna att skriva 😉 Igår kväll var jag med på ett webinar där FitLines produkter presenterades. Det var även en del ”testimonials” från användare från flera länder. En del har använt produkterna i 10-12 år, en del i några månader. Men det alla vittnar om är ju effekten det ger. Som gammal säljare av Tupperware kan jag säga att suttit på stora arenor och applåderat åt en plastburk. Gjort vågen. Och Tupperwares produkter ÄR bra. Hade jag bara tiden skulle jag lätt kunna hålla på med det också. I mina skåp och lådor finns bara sån plast, förutom matlådorna och det beror på att det glömts kvar dyra TW-lådor som aldrig hittat hem igen. Då fick det bli de där lådorna som med all säkerhet innehåller gift 🙁 Själv värmer jag alltid mat på tallrik, aldrig direkt i låda, inte ens när jag har en TW-låda.

Men hallå! Det var väl inte TW jag skulle blogga om eller??? Gårdagens webinar var lite av ett ”halleluja-möte”, precis som jag varit på med TW. Det jag kan känna är en skillnad här är ju att även om man kan bli lycklig av en plastburk så kan den knappast ge dig de hälsofördelarna som FitLine faktiskt ger. De som är med och berättar om sina upplevelser, de har faktiskt upplevt det de berättar. Och jag tänker att jag som bara använt produkterna så kort tid och ändå fått de resultaten jag fått, jag vill bara ha MER resultat. Men här måste man ha tålamod. Det är därför man råder nya användare att teckna abonnemang när de väl bestämmer sig för att prova. Du kan närsomhelst avbryta abonnemanget (så länge du inte öppnat burkarna), men det är väldigt få som gör det. De allra flesta blir faktiskt kvar som kunder. För de märker ju NÅGON effekt. Vanligaste effekten av Powercocktail och Restorate är energi och en bättre sömn. För mig är Powercocktailen (även kallad morgondrinken) det första jag tänker på när jag vaknar. För när jag tar den, då vaknar jag liksom IGEN. Och Restorate, den ska hjälpa min kropp att komma till ro och läka när jag sover. Fullspäckad med alla mineraler en kropp behöver.

Men Activize då? Ja, den är ju med i Powercocktailen på morgonen, men går också att köpa ”ren” och det är den jag använt mig av för att bli av med mitt beroende av Treo. När jag känner svag huvudvärk, då tar jag genast några skopor Activize i ett halvt glas vatten. Försvinner inte huvudvärken inom några minuter tar jag lika mycket till. För det finurliga med alla produkterna är att de går inte att överdosera. Det kroppen inte tar upp, det kissar du ut. Och det bästa av allt, det finns inga skadliga ämnen i FitLine.

På tal om kissa ut. Jag har också sen en tid tillbaka IB5 med mig överallt. En finurlig liten spray som man tar 3 sprut under tungan när man ska träffa människor, t ex gå och handla. Så här beskrivs det:

”FitLine IB⁵ stödjer ditt immunsystem med en kombination av naturliga ingredienser. Känn dig stöttad av den naturliga styrkan av extrakt från timjan, mynta, vindruva, ingefära, kryddnejlika och jäst Beta-glukan. I ett praktiskt fickformat finns FitLine IB⁵ alltid där när du behöver den. Stödj dina celler¹ och ditt immunsystem.
FitLine IB⁵ är också rik på vitamin A, riboflavon och biotin, vilket hjälper till att bibehålla normala slemhinnor. Vitamin E hjälper till att skydda dina celler från oxidativ stress.
Vitamin A, D och B12 bidrar till immunsystemets normala funktion.”

Har fått förklarat för mig att det kapslar in eventuella baciller/bakterier och följer med urinet ut.

Ni som känner mig sen tidigare, ni vet hur morgontrött jag är. Eller vänta…. hur morgontrött jag VAR =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *