Leverans, minsting och ”Vad var det jag sa?”

Lagret är påfyllt. Idag kom yngste sonens abonnemang för 3 månader framåt. Dock är inte Activizern hans, den är min. Han har medicin för att hans hjärta inte ska rusa på så fort så att ta Activizer i hans fall är fel väg att gå. Men det finns en Activizer som inte ger ”flush” som det kallas, och den kan han högst troligt ta. Den heter Activizer Sensitive, men vi kör på Basic som morgondrink och Restorate på kvällen. Han får vitaminer, han får mineraler. Som förälder kan jag faktiskt känna mig som en dålig sån i och med att jag bara erbjudit det du kan köpa på apoteket. Som troligen inte ger alls mycket när det ska genom hela matspjälkningssystemet. Här får han allt rakt i cellerna. Och han är så jäkla nöjd 😀 Han tar förutom detta även en rågad tesked ”Cellskydd” i sin Basic på morgonen.

Några som tidigare försökt få mig att testa detta har skrivit meddelande på messenger till mig. Typ ”Men Monkan, jag saaaaa ju för längesen att du skulle må så bra av detta”, ”Tänk om du lyssnat på mig”, ”Vad var det jag sa?”

Jag kan bara ångra att jag inte lyssnade. Eller jag lyssnade, men jag prioriterade inte. När jag räknar ut vad jag betalat för bara Treo på en månad så landar jag på ca 200 kr. Och så lägger vi till en burk ”Kvinna”, som visserligen räcker 100 dagar så i runda slängar 30 kr/mån. Utöver det C-vitamin för 30 kr/mån. Och så A, B och D till det… men fortfarande inga mineraler och fortfarande tabletter som ska genom hela konkarongen. För några hundralappar till per månad har jag allt min kropp behöver i form av näring. För det är näringen vi saknar när vi blir sjuka. Vi har inte det i vår dagliga kost som vi behöver. Vi är inte ute i solen och får den viktiga dosen av AD-vitamin.

”Jag äter frukt och grönt så jag klarar mig” är ett av de vanligast argumenten man hör när man hävdar att man får i sig 1.5 kg av just detta i ett glas på morgonen. Fast nej, du får ju tyvärr inte det. Kanske, om du äter helt egenodlade grönsaker och frukter. Jämför en tomat som är solmogen på din egen altan/balkong mot en du köper i affären. Smaken är inte riktigt lika va?

För mig var tröskeln hög. Jag tyckte att det var sjukt dyrt. Tills jag faktiskt provade. Då insåg jag att varenda krona som gör att jag fungerar gör det värt det. Det finns saker jag kan avvara om jag får må så här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *