Hann inte med….

Igår hann jag inte med att blogga. Egentligen har jag inte tid idag heller, men det kliar lite i fingrarna att skriva 😉 Igår kväll var jag med på ett webinar där FitLines produkter presenterades. Det var även en del ”testimonials” från användare från flera länder. En del har använt produkterna i 10-12 år, en del i några månader. Men det alla vittnar om är ju effekten det ger. Som gammal säljare av Tupperware kan jag säga att suttit på stora arenor och applåderat åt en plastburk. Gjort vågen. Och Tupperwares produkter ÄR bra. Hade jag bara tiden skulle jag lätt kunna hålla på med det också. I mina skåp och lådor finns bara sån plast, förutom matlådorna och det beror på att det glömts kvar dyra TW-lådor som aldrig hittat hem igen. Då fick det bli de där lådorna som med all säkerhet innehåller gift 🙁 Själv värmer jag alltid mat på tallrik, aldrig direkt i låda, inte ens när jag har en TW-låda.

Men hallå! Det var väl inte TW jag skulle blogga om eller??? Gårdagens webinar var lite av ett ”halleluja-möte”, precis som jag varit på med TW. Det jag kan känna är en skillnad här är ju att även om man kan bli lycklig av en plastburk så kan den knappast ge dig de hälsofördelarna som FitLine faktiskt ger. De som är med och berättar om sina upplevelser, de har faktiskt upplevt det de berättar. Och jag tänker att jag som bara använt produkterna så kort tid och ändå fått de resultaten jag fått, jag vill bara ha MER resultat. Men här måste man ha tålamod. Det är därför man råder nya användare att teckna abonnemang när de väl bestämmer sig för att prova. Du kan närsomhelst avbryta abonnemanget (så länge du inte öppnat burkarna), men det är väldigt få som gör det. De allra flesta blir faktiskt kvar som kunder. För de märker ju NÅGON effekt. Vanligaste effekten av Powercocktail och Restorate är energi och en bättre sömn. För mig är Powercocktailen (även kallad morgondrinken) det första jag tänker på när jag vaknar. För när jag tar den, då vaknar jag liksom IGEN. Och Restorate, den ska hjälpa min kropp att komma till ro och läka när jag sover. Fullspäckad med alla mineraler en kropp behöver.

Men Activize då? Ja, den är ju med i Powercocktailen på morgonen, men går också att köpa ”ren” och det är den jag använt mig av för att bli av med mitt beroende av Treo. När jag känner svag huvudvärk, då tar jag genast några skopor Activize i ett halvt glas vatten. Försvinner inte huvudvärken inom några minuter tar jag lika mycket till. För det finurliga med alla produkterna är att de går inte att överdosera. Det kroppen inte tar upp, det kissar du ut. Och det bästa av allt, det finns inga skadliga ämnen i FitLine.

På tal om kissa ut. Jag har också sen en tid tillbaka IB5 med mig överallt. En finurlig liten spray som man tar 3 sprut under tungan när man ska träffa människor, t ex gå och handla. Så här beskrivs det:

”FitLine IB⁵ stödjer ditt immunsystem med en kombination av naturliga ingredienser. Känn dig stöttad av den naturliga styrkan av extrakt från timjan, mynta, vindruva, ingefära, kryddnejlika och jäst Beta-glukan. I ett praktiskt fickformat finns FitLine IB⁵ alltid där när du behöver den. Stödj dina celler¹ och ditt immunsystem.
FitLine IB⁵ är också rik på vitamin A, riboflavon och biotin, vilket hjälper till att bibehålla normala slemhinnor. Vitamin E hjälper till att skydda dina celler från oxidativ stress.
Vitamin A, D och B12 bidrar till immunsystemets normala funktion.”

Har fått förklarat för mig att det kapslar in eventuella baciller/bakterier och följer med urinet ut.

Ni som känner mig sen tidigare, ni vet hur morgontrött jag är. Eller vänta…. hur morgontrött jag VAR =)

Otränad kropp som tror den är tränad….

Jag var ju på gång där för något år sedan. Promenader, skidåkning, stavgång. Sen kom hälsporren. Då köpte jag mig faktiskt en el-cykel för jag tänkte att ”nejdu, såååå lätt ska jag inte bli av med flåset”. Men nånstans tappade jag det ändå. Svullen fot med ond häl var liksom inte något som triggade mig att ge mig ut och träna.

Och plötsligt har jag den här nyvunna energin. Jag har inte gjort så mycket av den fysiskt utanför hemmet, mest fixat och dolat och orkat och längtat och studsat ur sängen lördagsmorgnar före 8. Men idag fanns ingen återvändo. UT! Jag hade lust att springa, men det är jag för tung för så det blev en rask stavgång på dryga 2 km med musik i öronen. Det fanns två minus med den här promenaden. Det ena var att trots att jag tog en vindjacka över träningströjan så var det åt helvete för välklätt. Det andra minuset var att jag gick ALL IN! ”Tjohoooo, jag äger världen, satan va gött det är att röra sig, pump up the volume, the only way is up”. Ni förstår säkert. Jag har inte rört mig nämnvärt på ett halvår och när jag rörde mig cyklade jag. Jag har inte promenerat på ett år. I rask takt. Summa summarum blir Lena PH och ”Ont det gör ont”. Seriöst. Träningsvärken from hell. Då kan jag bara föreställa mig hur det känns imorgon. HUJEDAMIG!

MEN….. om jag bara bromsar mig själv lite grann, i det som jag vill göra. Då kommer jag ju kunna genomföra det. För hur det än är så har jag nått så långt. En människa som jag verkligen älskar och är glad för att ha i min närhet sa idag ”Du hade inte behövt säga något, jag ser ju hur du rör dig nu mot för ett halvår sen. Bara i och ur en bil, upp och ner för en trappa”. Jag är så tacksam!

Leverans, minsting och ”Vad var det jag sa?”

Lagret är påfyllt. Idag kom yngste sonens abonnemang för 3 månader framåt. Dock är inte Activizern hans, den är min. Han har medicin för att hans hjärta inte ska rusa på så fort så att ta Activizer i hans fall är fel väg att gå. Men det finns en Activizer som inte ger ”flush” som det kallas, och den kan han högst troligt ta. Den heter Activizer Sensitive, men vi kör på Basic som morgondrink och Restorate på kvällen. Han får vitaminer, han får mineraler. Som förälder kan jag faktiskt känna mig som en dålig sån i och med att jag bara erbjudit det du kan köpa på apoteket. Som troligen inte ger alls mycket när det ska genom hela matspjälkningssystemet. Här får han allt rakt i cellerna. Och han är så jäkla nöjd 😀 Han tar förutom detta även en rågad tesked ”Cellskydd” i sin Basic på morgonen.

Några som tidigare försökt få mig att testa detta har skrivit meddelande på messenger till mig. Typ ”Men Monkan, jag saaaaa ju för längesen att du skulle må så bra av detta”, ”Tänk om du lyssnat på mig”, ”Vad var det jag sa?”

Jag kan bara ångra att jag inte lyssnade. Eller jag lyssnade, men jag prioriterade inte. När jag räknar ut vad jag betalat för bara Treo på en månad så landar jag på ca 200 kr. Och så lägger vi till en burk ”Kvinna”, som visserligen räcker 100 dagar så i runda slängar 30 kr/mån. Utöver det C-vitamin för 30 kr/mån. Och så A, B och D till det… men fortfarande inga mineraler och fortfarande tabletter som ska genom hela konkarongen. För några hundralappar till per månad har jag allt min kropp behöver i form av näring. För det är näringen vi saknar när vi blir sjuka. Vi har inte det i vår dagliga kost som vi behöver. Vi är inte ute i solen och får den viktiga dosen av AD-vitamin.

”Jag äter frukt och grönt så jag klarar mig” är ett av de vanligast argumenten man hör när man hävdar att man får i sig 1.5 kg av just detta i ett glas på morgonen. Fast nej, du får ju tyvärr inte det. Kanske, om du äter helt egenodlade grönsaker och frukter. Jämför en tomat som är solmogen på din egen altan/balkong mot en du köper i affären. Smaken är inte riktigt lika va?

För mig var tröskeln hög. Jag tyckte att det var sjukt dyrt. Tills jag faktiskt provade. Då insåg jag att varenda krona som gör att jag fungerar gör det värt det. Det finns saker jag kan avvara om jag får må så här.

Oberoende!

Här kunde jag ha börjat med mitt beroende. Men jag väljer att börja med mitt OBEROENDE.

Har missbrukat Treo i så många år att det inte ens går att räkna tror jag. Men nånstans på 90-talet krävde min kropp Treo för att fungera. Snudd på dagligen skrek kroppen ”geeeee mig Treo”. Och jag gav. Men aldrig mer än den dubbel Treo per dag. Konstigt nog. Där var det stopp. Men jag gav ändå den där dubbla. Dagligen. År efter år. Och effekten det gav var att jag blev rörlig och pigg en liten stund. Väldigt liten stund. Men med en reumatism i bagaget så var det ändå helt ok att ta denna dubbla. Vissa dagar var jag jätterörlig och behövde den inte för kroppen, men då behövde ”knoppen” den.

Alla människor med normal begåvning förstår att det är skadligt som fan att ta acetylsalisylsyra varje dag år ut och år in. Men min kropp behövde det. Min kropp skrek ju efter detta. Och jag gav.

Hösten 2020 kom vändningen. En jävligt oväntat vändning måste jag säga. Jag började med FitLine. Ingen nyhet om du hamnat här gissar jag? Men i och med det så fanns inte längre längtan efter Treo. Det gick nån dag, det gick en vecka. Det gick TVÅ veckor. Utan Treo. Men HALLÅÅÅÅÅÅ? Jag funkar ju inte utan Treo? Eller va?

När jag insåg nån gång i oktober att jag tar ju faktiskt inte Treo längre så var det lite av skräckblandad förtjusning. Jag GILLAR ju Treo. På alla vis. Jag gillar smaken, jag gillar effekten. Men jag behöver den inte.

Det finns många substanser som kan ge lindring till värk. En del är lagliga, andra inte. Jag har hållit mig till de lagliga. Mina barn, min familj, mitt jobb och min rädsla för olagligheter har gjort att jag ”knarkat” Treo istället för att välja annat.
JAHA. Vad är skillnaden? Beroende är ju beroende. ABSOLUT! Mitt har varit lagligt. Men det är käpprätt åt helvete.

Mitt nya ”beroende” är lagligt och OSKADLIGT!