Du kan inte stoppa vågorna – men du kan lära dig att surfa

Ända sen jag var barn har jag dragits med olika hälsoproblem. Astma är det jag minns bäst (och värst), men det har varit både det ena och det andra. Jag idrottade en del, främst fotboll men knäna höll inte så jag slutade. Och i sena tonåren kom övervikten.

Vid 30-års ålder blommade min ledgångsreumatism ut med full styrka. Och migrän på det.

Det har funnits perioder i livet då jag tvingats vara sjukskriven, men allt som oftast har jag tagit värktabletter och genomlidit dagen. Man lär sig leva med smärtan. Och att mörka den, och att hata den.

Min vändning i livet kom för exakt 10 år sedan, 2011. Jag fick ett jobb som jag tokälskar. Arbetskamrater som jag inte vill vara utan. Jobbet har inte gjort mig frisk, men fått mig att kliva ur sängen även de dagar där kroppen skrikit ”NEJ och AJ”. Några gånger har jag fått be om skjuts dit, då jag omöjligt kunnat köra bil. Och några gånger har jag fått åka hem igen. Men jag har varje dag försökt. Och få är de dagar jag sjukskrivit mig pga reumatismen.

Cellgifter, sprutor i form av biologiska läkemedel som gav effekt i ett par dagar. Sen 2013 är jag omedicinerad, på eget bevåg. Jag var trött på att spruta in gifter i min kropp som ändå inte gav ett hållbart resultat.

Och nu har jag börjat med något som är så himla bra för min kropp. Jag besökte Sund Hälsa i Deje pga att jag haft yrsel till och från sen 2013. Nu i somras var det ohållbart. Jag kunde inte titta mot himlen utan att hela världen snurrade. Gick in hos Ingla och hade nog föreställt mig massage men fick akupunktur. Jäkligt skeptisk då jag aldrig tidigare inom Landstinget fått effekt av akupunktur.

När jag gick därifrån så grät jag. Av lycka. Av tacksamhet. Jag hade inte ett spår av yrsel. Så jäkla magiskt. Men jag bokade in en tid igen, för jag fick ett stort förtroende för denna underbara människa. Ingen har knackat hål på min yta på det sättet tidigare. Här kände jag att jag kunde vara brutalt ärlig. Så jag skrev en lista på mina besvär. En diger lista. En del saker mindre smickrande men jag listade precis ALLT. Mitt hemska klimakteriehumör, min oerhörda ohanterbara sorg efter min mamma, migrän, övervikt, hälsporre, svullnad i höger fot, hemorrojder, treoberoende… osv. Listan var nog minst 10 punkter. Så nästa gång vi sågs, då läste jag upp listan för henne, mellan tårarna som rann oavbrutet. Jag blottade mig totalt för denna människa som jag bara träffat en enda gång. Jag minns att jag tänkte ”Vad har jag att förlora? Kan inte hon hjälpa mig, då kan ingen”.

Vi pratade en hel del om kost, om vitaminer, om kroppens finurlighet i att kunna läka själv om man ger den rätt  verktyg. Sen skickade hon med mig provpåsar med Powercocktail och Restorate från FitLine.



…….

Min man får lista sina egna positiviteter, men han tar samma som mig, plus Munogen.

Vad kostar det? Allt är relativt. Men att bli prenumerant ger dig rabatt. Här är min länk: http://57000213.pm-quickstart.com/
MEN, även om du gärna klickar dig vidare dit så vill jag gärna att vi pratar lite innan du gör så. Inte för att något överhuvudtaget är skadligt, men för att jag vill ha en personlig kontakt och berätta lite om hur allt funkar. Har jag skickat dig hit, jamen då så, då har vi en relation redan 😉 Men som sagt, jag vill gärna prata med dig på ett eller annat vis så att vi stämmer av vad just DU är i behov av. 

För enstaka produkter, välj att då att gå via denna länk istället: 57000213.fitline.com, eller 57000213.pm-international.com